Mejillones a la Marinera (Thermomix y varoma)

Esta receta es facilísima y sale una salsita de ” Toma Pan y Moja”
Ingredientes:
1 k. de mejillones
50 g. de aceite
1 cebolla
perejil
3 tomates maduros
1 vaso de vino
1 cucharada de pan rallao
Troceamos la cebolla con el perejil 4 seg. vel. 4. Añadimos el aceite 5 min. Temp. varoma 31/2. Añadimos los tomates, vino blanco y pan rallao. Trituramos 30 seg. vel. 5.En el recipiente varoma colocamos los mejillones. 15 min. Temp. Varoma vel. 1. Adornamos con perejil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: